Freddify

LANCERING VAN NIEUWE WHITEPAPER-SERIE: DIGITAAL WERVEN IN DE ZORG

Uit onderzoek van Intelligence Group blijkt dat recruiters bij bedrijven die goed zijn in werven gemiddeld 7 vacatures in hun portefeuille hebben. Bedrijven waar recruiting minder goed gaat hebben er gemiddeld 6 meer. Dat zijn er dus 13. Hoeveel heb jij er als recruiter in de zorg? Misschien wel het driedubbele van die 13, of niet?

 

Jij verdient als recruiter dus alle hulp die je kunt gebruiken. Die wil Freddify bieden. Online campagnes werken bij ons al jaren goed om zorgprofessionals en zij-instromers te bereiken. Wij lanceren nu een whitepaper-serie om recruiters in de zorg te helpen met de belangrijkse lessen uit deze campagnes.

 

In de eerste whitepaper delen we onze belangrijkste inzichten. Vul vacatures door de juiste zorgprofessionals te targeten, goed aan te spreken en slim op te volgen.

 

In de whitepaper leer je:

 

  • Kennis die je nu al tot je beschikking hebt te gebruiken om de doelgroep effectief aan te spreken
  • Online op te vallen tussen al andere vacatures van zorgorganisaties
  • Kandidaten direct te binden

We willen echter niet dat recruiters in de zorg nog meer werk krijgen. Immers heb je al 2 of 3 keer zoveel vacatures te vullen dan “optimaal” is. Daarom zullen we de resterende delen van de whitepaper-serie besteden aan online technieken die je kunt inzetten om kandidaten te selecteren. Zodat je meer góede gesprekken voert, maar minder gesprekken in totaal.

 

Download de eerste whitepaper hier: http://freddify.com/whitepaper-digitaal-werven