Freddify

Klantcases

Klantcases

Geschiktvoorzorg is trots op de vele organisaties waarvoor wij nieuwe medewerkers hebben gematcht. Hieronder staat een greep uit de opdrachtgevers die gebruik maken van de Geschiktvoorzorg methode.  

Icare

Icare is een grote ouderenzorgorganisatie, in 5 provincies in Nederland waar 5000 medewerkers werken.

Met behulp van onze GeschiktvoorZorg-Test hebben we werving en selectie verricht voor niet opgeleide zij-instromers die direct aan de slag willen als cliëntondersteuner voor Icare. Door onze gerichte campagnes en landingspagina hebben we tienduizenden mensen bereikt waar meer dan 350 geschikte matches uitkwamen. 150+ mensen zijn aangenomen en de teller loopt nog steeds. 

“Door Geschiktvoorzorg hebben we geleerd dat er geen tekort is aan arbeid maar een tekort aan match. De match maken, dat doet Geschiktvoorzorg en hoe..wat een succes!” 

Sietske Ras

Relatiemanager en Projectleider Icare GewoonThuis

Sein

SEIN is een expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde met ongeveer 1500 werknemers. De organisatie biedt  langdurige zorg aan mensen die vanwege de epilepsie niet meer thuis kunnen wonen. Dit gaat meestal om mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.Bij deze woongroepen heeft SEIN te maken met moeilijk vervulbare vacatures, met name op het gebied van begeleiders. De organisatie besloot daarom een speciaal leer-werk-traject voor zij-instromers te starten in samenwerking met het ROC van Amsterdam.  

Sein vertrouwt al enkele jaren op onze diensten: met onze Geschiktvoorzorg-Test en gerichte campagnes vullen zij hun jaarlijkse zij-instroomklassen i.s.m ROC Amsterdam (WelSEINklas). Deze zijn gericht op werken met gedragsintensieve, zorgintensieve doelgroepen en kind/jeugd. Zij gebruiken onze diensten ook bij het vullen van hun Nachtzorgklassen. De combinatie van hun gerichte werk-leertraject en onze matching zorgt voor een consistente werving van vast personeel.

“Freddify heeft in een heel korte tijd een topresultaat neergezet en SEIN heel goed geholpen bij het werven en selecteren van onze WelSEIN Topklassers.  Prettige samenwerking, duidelijke en snelle terugkoppeling en een fijn team!”

Marjolijn Vijverberg

Adviseur recruitment bij SEIN

Odion

Odion is actief in de regio’s Zaanstreek, Kennemerland en Waterland. Hier hebben zij 63 locaties, waar 1500 medewerkers en vrijwilligers actief zijn. ZIj helpen zo’n 1750 kinderen en volwassenen met een beperking om iedere dag zo fijn mogelijk te maken.

Voor Odion hebben wij de werving en selectie ingericht voor het vullen van zij-instroom klassen en zorgprofessionals. Door een test- en landingspagina op maat hebben latent werkzoekenden een goed beeld van de organisatie en kan de organisatie putten uit een database met relevante leads. Door onze tools en campagnes kan de recruitment intern zich weer focussen op de persoonlijke match.

“Geschiktvoorzorg is een organisatie die data-gedreven diensten biedt terwijl ze wel persoonlijk blijven. Je merkt dat de mensen bij Geschiktvoorzorg een zorghart hebben. Het is niet alleen een marketing praatje, ze zijn echt zo. Dat maakt de samenwerking heel fijn!” 

Marja Meijer

Recruiter en mobiliteitsadviseur Odion)

Zonboog

Stichting Zonboog biedt met 15 gezondheidscentra in regio Rotterdam Rijnmond eerstelijnszorg aan 105.000 patiënten en inwoners in de wijk.

Stichting Zonboog gebruikt onze test en de online campagnes voor hun openstaande vacature van doktersassistent(e). Door de gerichte werving kunnen zijn niet alleen de vacatures opvullen op verschillende locaties maar hebben zij ook een database aan interessante leads aangeboord voor toekomstige vacatures, waar zij regelmatig uit kunnen putten.

ABN AMRO

ABN Amro maakt gebruik van onze test in hun Werk naar Zorgtrajecten. Hun personeel kan de overstap maken naar de zorg en gebruikt daarbij de test als assessment in hun Zelfonderzoek portal. ABN voelt de maatschappelijke verantwoordelijkheid om te helpen het zorgtekort op te lossen en slaat daarbij de handen ineen met GeschiktvoorZorg om de drempel te verkleinen naar een andere sector.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed collectief pensioen in een leefbare wereld.

Samen met Geschiktvoorzorg doet PFZW ledenonderzoek en heeft het een reflectieportaal voor alle leden ter verrijking van het dataportal.