Freddify

Campagnes Gehandicaptenzorg

CAMPAGNES MET
RESULTAAT

Gerichte online campagnes raken de juiste snaar bij de doelgroep. Deze campagnes zorgen voor relevante sollicitaties op iedere vacature. Vind meer geschikte kandidaten, met minder moeite.

ONLINE TARGETING

Samen stellen we een profiel op van de kandidaten die jij zoekt. Wij zorgen ervoor dat alleen kandidaten die aan dat profiel voldoen onze social media campagnes zien. De boodschap in de campagnes stemmen we nauwkeurig af op de doelgroep. 

EMPLOYER BRANDING

De campagnes vergroten de bekendheid van de organisatie onder de relevante doelgroep. Een online test maakt onze campagnes interactief. De kandidaten testen op laagdrempelige wijze hun match met de organisatie. Dit stimuleert mensen om te solliciteren en werkt beter dan een statische vacaturetekst.

MEER GESCHIKTE KANDIDATEN

Aan het einde van de test zien kandidaten direct hun resultaat. De testuitslag geeft een objectief beeld van hun match met de organisatie. Deze uitslag kunnen zij met een klik delen, samen met hun contactgegevens.  Jij ontvangt hierdoor relevante sollicitaties mét nuttig competentierapport.

WAAROM WERKEN ONZE
CAMPAGNES?

TOEGESPITST OP DE
DOELGROEP

Wij doen online experimenten om erachter te komen welke tekst, beeld, boodschap en stijl het beste werkt voor ieder specifieke doelgroep. Jouw doelgroep krijgt dus de meest effectieve campagne te zien om hem of haar te laten solliciteren.

OPTIMALE ONLINE
TARGETING

Freddify heeft 50+ campagnes gedraaid voor zorgorganisaties. Hierdoor weten wij precies waar wij potentiële kandidaten kunnen vinden. Onze campagnes worden dus gezien door de mensen die waarschijnlijk open staan voor een switch naar jouw organisatie.

LAAGDREMPELIGE CALL-TO-ACTION

Kandidaten die onze campagnes zien hoeven niet direct een CV + motivatiebrief in te sturen. Zij onderzoeken hun match door middel van een online test. Wij hebben bewezen dat deze leuke, laagdrempelige test beter werkt dan de traditionele manier van werven.