Freddify

Over Geschiktvoorzorg

Geschiktvoorzorg (voorheen Freddify) is een organisatie met een zorghart.

Sinds 2014 ontwikkelen wij digitale oplossingen voor problemen in de zorg. We zetten ons in voor duurzame inzetbaarheid en het oplossen van het personeelstekort in de zorg. Wij willen namelijk dat onze ouders ook nog goede zorg krijgen. Het is van groot belang dat er meer zorgmedewerkers komen en dat zij gaan werken op de plek waar ze goed passen.

 

Onze producten worden altijd in overleg met zorgmedewerkers, HR en andere kennispartners ontwikkeld. Zo weten we zeker dat onze producten een oplossing bieden voor de daadwerkelijke uitdagingen in de zorg. 

Ook buiten onze producten dragen wij ons steentje bij. Geschiktvoorzorg grijpt alles aan om de zorg een stap verder te helpen. Zo is onze oprichter Ayla Kok onderdeel van stuurgroepen die de overheid adviseren over de Ikzorg campagne en hebben we in de Tweede Kamer onze mening over het beleid op het tekort gegeven. We geven vaak presentaties over het werven en binden van personeel. Zij-instromers en zorgmedewerkers weten ons inmiddels vaak te vinden voor al hun vragen over de zorg. Wij proberen hen altijd te koppelen aan een kans in ons uitgebreide netwerk. Dit doen wij allemaal kosteloos, vanuit onze missie: het personeelstekort in de zorg oplossen.