Freddify

Whitepaper de juiste zij instromers aannemen

WHITEPAPER: DE JUISTE ZIJ-INSTROMERS
AANNEMEN

Deze whitepaper helpt recruiters in de zorg de juiste zij-instromers aan te nemen. Leer hoe je van te voren kunt voorspellen welke zij-instromers duurzame en waardevolle krachten worden.

ZIJ-INSTROMERS KIEZEN OP BASIS VAN VALIDE PERSOONLIJKSONDERZOEK

Het aannemen van zij-instromers blijft altijd een beetje een gok. Iemand kan immers niet bewijzen dat zij het lang volhouden in de zorg. Freddify helpt recruiters in de zorg deze keuze toch onderbouwd te maken.

 

Onze inzichten komen voort uit onderzoek naar 5000+ zorgmedewerkers. Uit de grote hoeveelheid objectieve data destilleerden wij onderscheidende persoonsprofielen voor iedere branche. Met deze profielen maak je de keuze voor iemand op basis van jouw onderbuikgevoel én data.

 

Zij-instromers aannemen op basis van deze data levert veel op: 90% van Freddify’s zij-instroom matches werkt over 5 jaar nog steeds bij de organisatie.

FREDDIFY HELPT RECRUITERS IN DE ZORG DE HOOGST MOGELIJK IMPACT TE MAKEN

Als recruiter in de gehandicaptenzorg kan je niet alle problemen met betrekking tot het personeelstekort oplossen. Je kunt geen mensen creëren waar die niet zijn. Grote uitvalproblematiek, zoals vergrijzing en burnouts, kan je moeilijk voorkomen.

 

Freddify helpt je het meeste te halen uit de bijdrage die je wél kan leveren. Zodat jij ook in deze tijd goede kandidaten vindt en zo min mogelijk mensen onnodig verliest. Een van de belangrijkste tools die jij hebt is het maken van de juiste match tussen begeleider en cliëntgroep.

 

Onze onderzoeken zorgen voor objectieve data om deze match goed te maken. We ontwikkelen ook de online doelgroepen-test. Deze wordt door gehandicaptenorganisaties ingezet om te testen waar nieuwe en bestaande medewerkers het gelukkigst worden. Meer weten?

 

Meer weten? Mail naar aylakok@freddify.com of bezoek www.freddify.com

Back to top