Freddify

Gehandicaptenzorg

ELKE CLIËNT VERDIENT GOEDE
BEGELEIDERS

Geschikte kandidaten vinden voor iedere cliëntgroep in de organisatie. Met de juiste tools lukt dat, zelfs in deze tijd. Freddify biedt recruiters data-gedreven oplossingen om mensen te vinden en te matchen aan het team waar ze het gelukkigst worden.
vinkje

Freddify onderzocht de
persoonlijkheid van 3000+
zorgmedewerkers

vinkje

Daarmee kunnen we
begeleiders matchen aan alle
cliëntgroepen

vinkje

Al 1800+ zorgmedewerkers
gekoppeld aan de juiste rol

VIND DE JUISTE MENSEN VOOR IEDERE VACATURE

Freddify zorgt voor een continue stroom van kwalitatieve kandidaten voor iedere vacature. Met onze online compagnes bereiken wij meer dan 90% van de doelgroep. De kandidaten doen direct een laagdrempelig assessment. We brengen je alleen met geschikte mensen in contact.

WEET WAAR JE MENSEN MOET PLAATSEN OM ZE TE BEHOUDEN

Freddify’s digitale assessment voorspelt bij welke cliëntgroep een kandidaat de duurzaamste kracht wordt. Onze test geeft een betrouwbare match op de cliëntgroepen in de zorg, gebaseerd op onze normgroep van meer dan 3000 zorgmedewerkers. Lees in een overzichtelijk rapport waar je iemand moet plaatsen om deze niet meer te verliezen. 

PAS PROACTIEF RECRUITMENT TOE DOOR HET GEBRUIK VAN DATA

Freddify helpt recruiters met het toepassen van proactief recruitment. Met ons rekenmodel krijg jij grip op het personeelstekort voor de komende vier jaar. Wij onderzoeken de belangrijkste kenmerken van teams die veel nieuwe mensen nodig (gaan) hebben. De online test matcht nieuwe kandidaten op deze teams. Zo zorg jij dat de organisatie toekomstbestendig blijft.

VERVUL AL JE VACATURES

LAAT FREDDIFY JE HELPEN OM DATA IN TE ZETTEN VOOR SUCCESVOLLE MATCHES TUSSEN CLIËNT EN BEGELEIDER.

Laat ons weten welke mensen je zoekt en hoeveel

Je ontvangt van ons een actieplan met verwachte resultaten

Binnen twee weken ontvang je de eerste kandidaten

VERVUL AL JE VACATURES

Maarten Hüttner (Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland)

“Ik ben blij met de kwaliteit van de Quickscan van Freddify. En met het feit dat al meer dan 7000 mensen het hebben ingevuld. Deze mensen krijgen inzicht of zij bij de gehandicaptenzorg passen. De scan is een echte toegevoegde waarde voor de website www.wateenvak.nl.”

VERVUL AL JE VACATURES

Eva Weel (Cordaan)

“De frisse andere insteek laat mensen nadenken over hun loopbaanmogelijkheden. Onze medewerkers leerden echt wat over zichzelf en zagen qua werk weer de contouren van een toekomst.”

MARJOLEIN VIJVERBERG (SEIN)

Marjolein Vijverberg (SEIN)

“Freddify heeft in een heel korte tijd een topresultaat neergezet en SEIN heel goed geholpen bij het werven en selecteren van onze WelSEIN Topklassers. Prettige samenwerking, duidelijke en snelle terugkoppeling en een fijn team!”

WENDY FRANKEN (HARTEKAMP GROEP)

Wendy Franken (Hartekamp Groep)

“Freddify denkt echt met ons mee. Ziet ons niet als klant maar als “tijdelijke” collega. Tijdens onze samenwerking blijven ze zelf ook innoveren. Hoe gaaf is dat!“

DE IMPACT VAN FREDDIFY OP JOUW WERK

MAAK GEBRUIK VAN ONZE EXPERTISE OVER
SUCCESVOL WERVEN IN DE ZORG

Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch consult

Bekijk de agenda voor onze workshops “proactief recruitment”

Ontvang een persoonlijk actieplan van onze adviseurs