Close

Zij instroom

Zij-instromers als versterking bij zorgorganisaties

Wij nemen het tijdsintensieve gedeelte van recruiters over.

Zij-instromers zijn de sleutel tot de oplossing, geschikte mensen met een zorghart die zich met plezier willen gaan inzetten in de zorg. Freddify neemt het gehele proces van het werven van medewerkers voor zorgorganisaties uit handen. 

De juiste zij-instromers aannemen

De vraag naar zorg wordt steeds groter, het is een enorme uitdaging voor organisaties om de juiste mensen te vinden die dit werk met plezier en voldoening uitvoeren. Zij-instromers worden steeds meer gezien als een waardevolle en duurzame bijdrage. Geschikte mensen vinden en verbinden voor lange tijd is geen gemakkelijke opdracht in deze krappe arbeidsmarkt.

Recruitment loopt vaak tegen de volgende problemen aan: 

Schakel daarom Freddify in om jou te ondersteunen bij het vinden van zij-instromers die passen bij je organisatie.

Wij
combineren het beste van marketing – recruitment en onderzoek in één platform op maat voor jouw organisatie.  

90% VAN ONZE MATCHES WIL NA 5 JAAR NOG STEEDS
IN DEZELFDE
FUNCTIE BLIJVEN WERKEN.

Wil je weten wat we voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen? 

Wij denken graag een keer vrijblijvend met je mee. 

Aansluiten op het platform van Freddify

Instappen op ons platform is laagdrempelig. Organisaties kunnen binnen een maand na aanmelding al de eerste matches verwachten. De investering is op basis van een vaste fee per maand. De Cost per Hire tegen deze fee ligt gemiddeld lager dan in andere samenwerkingen of wanneer een organisatie een marketing bureau inhuurt.  

Unieke testmethode gebaseerd op competenties + data

Met onze unieke testmethode kunnen we meer dan 50 competenties meten afgestemd op het profiel dat wordt gezocht voor de functie. Na het invullen krijgen werkzoekenden in één oogopslag inzicht in hun eigen kwaliteiten, binnen de digitale omgeving van jouw organisatie. Voor zowel kandidaat als werkgever is dit waardevolle informatie waarmee een goed profiel kan worden geschetst, ver voor de sollicitatie- of opleidingsprocedure van start gaat.

Effectieve arbeidscampagnes in de huisstijl van jouw organisatie

Voor iedere openstaande vacature richten wij een arbeidscampagne op maat in. Met onze social media campagnes bereiken wij duizenden (potentiële) werkzoekenden binnen de gewenste straal. Na het klikken op de advertentie (met als drijfveer zelfonderzoek) komen zij op een landingspagina die wij inrichten in de huisstijl van jouw organisatie. Zo bereiken we veel meer kandidaten dan traditionele werving, met daarnaast een enorme exposure voor jouw organisatie als resultaat. 

Doordat de campagnes ook latent werkzoekenden bereiken zijn we in staat om zij-instromers te bereiken en enthousiast te maken voor de zorg. Deze doelgroep zoekt zelf nog niet actief naar een functie in de zorg maar wordt wel getriggerd door onze campagnes zodra ze zien dat er voor hen mogelijkheden zijn. Wat zou de kracht hiervan betekenen voor jouw zorgorganisatie?

De reis van de kandidaat

Wij nemen het tijdsintensieve deel van recruitment over 

Wij vinden dat recruiters zich moeten kunnen richten op de kandidaat tegenover hen aan tafel in plaats van uren investeren in cv’s screenen die niet veel zeggen over het werkelijk kunnen werken met cliënten. De voorselectie doen wij voor jou zodat je een gesprek hebt op basis van een volledig profiel. Dit doen we op basis van de volgende elementen: 

Overzichtelijk dashboard met leads die jouw zorgorganisatie direct kan opvolgen

Gedurende de campagne verzamelen we alle matches in een overzichtelijk dashboard zodat jij interessante leads direct kan opvolgen. Door jarenlang campagnes te draaien voor zorginstellingen door heel Nederland hebben we een database opgebouwd met duizenden zorgprofessionals en potentials die ons iedere dag inzicht geven over de markt en het aanbod in jouw regio.

Hierdoor kunnen wij continu bijsturen en adviseren
zodat we de campagnestrategie zo effectief mogelijk maken als de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt daarom vragen. 

Heb je momenteel nog enkele vragen?

Neem dan gerust contact op met Leonard Busselaar, hij beantwoordt graag je vragen telefonisch of via WhatsApp. 

Hart-01

Succesverhalen

Deze bedrijven gingen je voor

Freddify @2023 – All Right Reserved.

TEL: 06-12969236 | E-MAIL: info@freddify.com