Freddify

FREDDIFY ZOEKT EEN TECHNISCHE PRODUCTMANAGER!

Freddify wil de zorg in Nederland redden! Het personeelstekort is een groot maatschappelijk probleem. De kwaliteit van de zorg is in gevaar. Het digitale platform van Freddify koppelt mensen met een zorghart aan zorgorganisaties die kampen met een ernstig personeelstekort.

 

Ons digitale platform is gebaseerd op data van duizenden zorgmedewerkers en zij-instromers. Deze data hebben wij geanalyseerd en verwerkt in onze “Geschikt voor Zorg”-test. Deze geeft een krachtige voorspelling van hoe goed iemand past in de zorg. Daarnaast is ons platform zo modulair opgebouwd dat wij ook aparte testen ontwikkelen voor specifieke organisaties. Onze “Match op Maat” testen kijken in hoeverre iemands persoonlijkheid aansluit bij een vacature.

 

Wegens onze maatschappelijke impact en snelle groei hebben wij onlangs een mooie investering binnengehaald. Deze investering gaan we besteden aan het verbeteren van ons product: de testen nóg slimmer maken, de UX nóg aantrekkelijker maken en nóg meer inzichten uit onze data halen.

WAT GA JE DOEN

Om onze product roadmap te realiseren zijn we op zoek naar een data-gedreven Product manager, die ook kan ondersteunen bij backend (.NET) of front-end (CSS/HTML) ontwikkeling. In deze zeer uitdagende functie stuur je een development team aan. Slechts een greep uit de dingen waar we jouw technisch inzicht en organisatie-skills voor kunnen gebruiken:

 

 • Het aansturen van ons development-team om product development goed te stroomlijnen. We werken met sprints die goed gemonitord moeten worden.
 • Het vertalen van klantwensen en onze creatieve ideeën naar concrete technische specificaties in JIRA;
 • Het analyseren van data uit onze onderzoeken om onze testen steeds nauwkeuriger te maken. Het gaat om testscores van honderden zorgmedewerkers en duizenden zij-instromers. Dit kan in gewoon in Excel of in SPSS;
 • Bijspringen bij ons development team wanneer nodig;
 • Structuur in onze processen brengen met betrekking tot het product. Hier mag je ons best voor achter de broek zitten, dat kunnen we aan;
 • Onderdeel zijn van het MT-team en zo meedenken over strategie en richting.

WAT BIEDEN WE JOU

Freddify is een jong bedrijf met idealen. We nemen alleen ondernemende professionals aan. Dat betekent dat we de voordelen bieden van werken als ondernemer (veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng) en de voordelen van een goede baan (mooi salaris en doorgroeimogelijkheden). Je werkt bij Freddify in een klein maar gedreven team. Iedereen gaat volledig voor ons maatschappelijke doel. We zitten bij B. Amsterdam, een inspirerende startup hub met elke dag een heerlijk lunchbuffet.

WAT VRAGEN WE

 • Je bent super goed in het analyseren van data. Uit onze data haal jij inzichten die ons product naar het volgende level brengen. Affiniteit of ervaring met psychologische testen is een pré;
 • Je kent (de basis van) .NET, Github, SQL en Azure, zodat je kunt schakelen met onze developers;
 • Je kunt zelf ook het een en ander qua coderen;
 • Je bent onwijs gestructureerd en kan gemakkelijk structuur aanbrengen in kleine processen maar ook organisatie-breed, bij voorkeur ben je Scrum Master;
 • Je kunt in het aansturing van de developers tegelijkertijd geduldig én streng zijn;
 • Je staat open voor innovatieve ideeën en outside-the-box denken;
 • Je bent een self-starter en hebt ons niet nodig om je dag in te delen, je weet zelf dondersgoed wat er moet gebeuren;
 • Je hebt zin om er helemaal voor te gaan!

SOLLICITEREN

Solliciteer door je ervaring en een korte motivatie, waarin je aangeeft wat jij ons kan brengen en waarom deze vacature jou enthousiast maakt, te mailen naar Ayla Kok via a.kok@freddify.com.