Freddify

FREDDIFY ZOEKT EEN SENIOR ACCOUNTMANAGER!

Freddify wil de zorg in Nederland redden! Het personeelstekort in de zorg is zo groot dat zorgmedewerkers het bijna niet meer kunnen volhouden. Tegelijkertijd zijn er veel mensen met een zorghart, die nu een baan hebben waar ze helemaal niet blij mee zijn of die werkloos zijn.

 

Deze tegenstrijdigheid wil Freddify wegnemen. Met onze online “Geschikt voor Zorg”-test geven we iedereen de kans om te onderzoeken of de zorg iets voor ze is. Blijkt dat werken in de zorg bij iemand past? Dan koppelen wij hem of haar aan een zorgorganisatie bij hen in de buurt.

 

Wegens onze maatschappelijke impact en snelle groei hebben wij onlangs een mooie investering binnengehaald. Nu gaan we knallen om nog meer mensen met een zorghart te laten werken in de zorg! Zo dragen we bij aan goede zorg in Nederland én gelukkige zorgmedewerkers.

WAT GA JE DOEN

Om onze missie te accelereren zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven Accountmanager. In deze uitdagende functie werk je zij aan zij met onze CEO om nieuwe organisaties aan te sluiten bij ons initiatief. Het gaat om de zorgorganisaties (verpleeghuizen tot ziekenhuis) aan wie wij mensen koppelen. Je sluit ook partnerships met grote bedrijven waar mensen werken met een krimpberoep, die goed kunnen switchen naar de zorg.
Je werft nieuwe leads, denkt mee over commerciële kansen en weet HR-managers in beweging te brengen. Je bent veel ‘on the road’ en in gesprek met klanten, maar je draagt ook bij de ontwikkeling van het bedrijf. Je krijgt de ruimte om jouw visie op sales processen en proposities te operationaliseren. Met jouw commerciële inzicht en ervaring gaan we een strakke salesorganisatie neerzetten. En met ons groeiperspectief stuur jij straks wellicht jouw eigen sales team aan!

WAT BIEDEN WE JOU

Freddify is een jong bedrijf met idealen. We nemen alleen ondernemende professionals aan. Dat betekent dat we de voordelen bieden van werken als ondernemer (veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng) en de voordelen van een goede baan (mooi salaris en doorgroeimogelijkheden). Je werkt bij Freddify in een klein maar gedreven team. Iedereen gaat volledig voor ons maatschappelijke doel. Als jij een nieuwe klant binnenhaalt scoor je meteen karma punten: je draagt bij aan betere zorg en minder werklozen!

WAT VRAGEN WE

  • Je bent een typische ‘self-starter’; je werkt zeer zelfstandig en je creëert je eigen kansen;
  • Je bent commercieel sterk en je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je zorgt zelf voor nieuwe leads en prospects en kunt deze ook daadwerkelijk ‘closen’;
  • Je kunt schakelen met mensen in de zorg, dus met veel geduld en begrip;
  • Je kunt klantcontacten opbouwen waaruit een duurzame relatie ontstaat;
  • Je gaat voor een waardevol eindresultaat bij de klant en echte maatschappelijke impact;
  • Minimaal een hbo-diploma.

SOLLICITEREN

Solliciteer door je cv en een korte motivatie, waarin je duidelijk aangeeft wat jij ons kan brengen en waarom deze vacature jou enthousiast maakt, te mailen naar Ayla Kok via a.kok@freddify.com.