Freddify

Geschikt voor zorg

VIND DE JUISTE PLEK IN DE ZORG VOOR JOUW ZORGHART

KIJK OF JE GESCHIKT BENT

We werven voor meerdere zorgorganisaties. Voor iedere zorgorganisatie hebben we een aparte test. De test kijkt of jouw competenties passen bij de zorgorganisatie.

JOUW PERSOONLIJKE UITSLAG

De uitslag ontvang je in de mail. Dit is een rapport dat laat zien of jij goed past bij de organisatie waarvoor jij een test hebt gedaan. De test toont ook bij welke cliëntgroep je het beste matcht.

GA OP GESPREK

Deel jouw contactgegevens met één klik,  bekijk samen met Freddify jouw mogelijkheden en beslis of je in contact wilt komen met de zorgorganisatie.

DEZE MAAND ZOEKEN WE MENSEN VOOR

sein.freddify.com/professional

hartekampgroep.freddify.com

odion.freddify.com

zozijn.freddify.com

privazorg.freddify.com

Jij-houd-van-de-zorg-01-2-1024x408-500x199

“Vond het een duidelijke en fijne test. Ik ben zelfs al benaderd. Hoop dat het wat wordt”

” Ik heb zelfs na mijn vakantie een sollicitatie gesprek.. Met dank aan de test.”

Ik heb zelfs na mijn vakantie een sollicitatie gesprek.. Met dank aan de test

Veelgestelde vragen

Als je deze niet hebt gedeeld met ons: alleen jij.

 

Als je deze wel hebt gedeeld met ons: de recruiter bij Freddify. Na het gesprek met de recruiter bepalen jullie samen of je de testrapportage ook wil doorsturen naar de recruiters bij de zorgorganisatie in jouw buurt.

Nadat je jouw uitslag hebt gedeeld met een organisatie ontvangen wij jouw contactgegevens eerst. We bellen je zo snel mogelijk. Tijdens het telefoongesprek vertellen we je meer over de organisatie in jouw regio. Ook stellen we je wat vragen. Als je dan nog steeds enthousiast bent, sturen we je gegevens door. Zelf verwijderen we je dan je gegevens. We doen er dus verder niets mee. Als je de uitslag niet hebt gedeeld, ontvangt niemand iets en word je account verwijderd.  

De meest voorkomende mogelijkheid is dat je instroomt in een leer/werktraject. Dat houdt in dat je werkt en tegelijkertijd wordt opgeleid voor een zorgfunctie, bijvoorbeeld Verzorgende IG (MBO 3). 

Op dit moment is het tekort het grootste in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Daar zoeken we nu de meeste mensen voor. 

Dat hangt ontzettend van de organisatie, de functie die bij je past en je ervaring af. Iets om met onze recruiter te bespreken dus!

Wij zijn Freddify! We werken al langer voor de zorg. Naast deze test bieden we ook loopbaanprogramma’s voor mensen in de zorg en functioneringsprogramma’s voor zorgorganisaties. 

IN DE ZORG:

Hart-01

Help je mensen die het echt nodig hebben

Hart-01

Werk je met hart en ziel

Hart-01

Krijg je dankbaarheid en waardering

Hart-01

Maak je mooie, ontroerende en grappige dingen mee

Hart-01

Leer je veel over jezelf kennen

Hart-01

Is een vast contract geen uitzondering